Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Omställningsstöd till krisdrabbade företag

Arrangör
STUA
Plats
Online
Datum
26 juni 2020
Tid
10:00

Den 22 juni kl. 12.00 kommer Skatteverket att öppna den nya tjänsten för att söka omställningsstöd. Sista dagen att söka är den 31 augusti 2020. 

I detta webbinar kommer Irja Hökås och Sebastian Strid praktiskt gå igenom hur du som företagare kan förbereda dig för att söka omställningsstödet, ett av regeringens stödpaket.

Våra rådgivare Irja Hökås och Sebastian Strid har haft tid att sätta sig in i förslaget och tagit fram en enkel beräkningsmodell, räknesnurran. Under webbinariet kommer du få praktiska råd på hur du kan använda dig av verktyget när du gör din ansökan samt hur du fyller i uppgifterna i Skatteverkets hemsida.

 

För frågor om rådgivning
ring: 0155-220 800
maila: stua@stua.se

STUA använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av STUA. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, STUA samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.