Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hur kan du förbereda dig inför den nya så kallade 50-regeln?

Arrangör
STUA
Plats
Online
Datum
13 oktober 2020
Tid
14:00

Hur kan du förbereda dig inför den nya så kallade 50-regeln?

Webbinarium tisdagen den 13 oktober kl. 14.00

Gränsen på 50 deltagare kommer ligga fast som huvudregel men regeringen beslutat om undantag från 50-regeln. Det planerades också för en ytterligare förändring av större arrangemang, den så kallade 500-regeln, men detta kommer inte ske. 50-personers gränsen kommer ligga kvar.

Det ena avser serveringsställen, till exempel kaféer och restauranger som har levande musik. Där kan det bli möjligt att anordna konserter eller andra uppträdanden.
Nya regler för underhållning för grupper upp till 50 personer betyder dock att arrangören vidtar åtgärder för att publiken ska kunna hålla avstånd till varandra så att evenemangen kan genomföras på ett smittsäkert sätt.
Medverkar gör en av Mälardalens största konsertarrangörer Patrik Kolar som berättar hur han nu jobbar för att kunna ha konserter och evenemang.

Välkommen till vårt webbinarium där våra rådgivare Urban Wallin och Irja Hökås ger råd och tips för hur du som företagare kan förbereda dig för kommande ändringar.

STUA använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av STUA. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, STUA samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.