Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Är det okej att arrangera möten och konferenser med fler än 50 personer?

Arrangör
STUA
Plats
Online
Datum
28 augusti 2020
Tid
15:00

Är det okej att arrangera möten och konferenser med fler än 50 personer?

Det har under den senaste tiden varit många frågor vad som är tillåtet utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv. Vårt webbinar kommer hjälpa dig inom mötes, konferens, event, konsertbranschen att navigera rätt i regelverket runt event, möten och sammankomster.

Dessutom kommer regeringen med nya riktlinjer med lättnader för allmänna förekomster från första oktober.

Irja Hökås och Urban Wallin hjälper dig reda ut vad som gäller och hur du som arrangör ska känna till och kunna om de regler som nu gäller för möten, konserter och konferenser. Med sig har de Sina Granath som arbetar med tillämpningen av ordningslagen i sin roll som jurist hos Polisen. 

 

För frågor om rådgivning
ring: 0155-220 800
maila: stua@stua.se

STUA använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av STUA. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, STUA samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.