Invajo - Events tool
Plats
Sweden
Datum
16 - 23 april 2018

Inbjudan

Vi vill bjuda in dig att delta på vår unika nordiska Digital Performance turné!

Turnén är en av de mest häpnadsväckande roadshows som den svenska tandvården någonsin har sett. I nio dagar i april besöker Straumanns lastbil sju platser i Norden. Rockfesten kommer att visa både tandläkare och tandtekniker det senaste utbudet av digitala lösningar som spelar en viktig roll både i dagens såsom framtidens tandvård.

Denna episka roadshow är ett resultat av Straumanns engagemang för att säkerställa att våra kunder har allt de behöver för varje steg i arbetsflödet på deras arbetsplats.

Du som besökare kan förvänta sig att lyssna på duktiga föreläsare samt få demonstrationer om både intraoral scanning från 3Shape,  Lab scanners, In-lab fräsning och 3D-printrar. Vi bjuder på gott att äta och dricka!

Turnén har redan haft hundratals besökare under sin resa i bland annat Tyskland, Italien, Portugal och England och vi är nu väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder i Norden denna häftiga upplevelse!

Varmt välkommen!

Boka din kostnadsfria plats redan idag!

Obs! Du har möjlighet att välja mellan tre olika eventtillfällen vid varje turnéstop: morgonvisning, lunchvising eller em/kvällsvisning. Begränsat antal platser på samtliga. Se agenda för mer info om varje tillfälle.


Turnéstop i Sverige: