Invajo - Events tool

Frukostseminarium om stresshantering

STQM Management
Barnhusgatan 16, Stockholm
Visa på karta
8 februari 2019
08:15 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
STQM Management
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
STQM Management
Datum
8 februari 2019
Tid
08:15 - 10:00

Frukostseminarium om stresshantering

Nu kör vi en favorit i repris på vår uppskattade frukostföreläsning med stressforskare Sören Hjälm från Örebro universitet. Ni får konkreta tips som hjälper er förebygga och hantera stress. Föreläsningen ger även viktig insikt och goda råd om hur man som chef och ledare kan arbeta effektivt med stressförebyggande åtgärder. 

Det är ofta de mest ambitiösa och de som arbetar hårdast och mest målinriktat som är i riskzonen att drabbas av allvarliga stressrelaterade symptom. Senare tids forskning visar att det är angeläget – och möjligt – att arbeta proaktivt för att förbättra motståndskraften mot stress i arbetssituationer. Utbildningsinsatser som genomförs i ett tidigt skede har visat sig ha en gynnsam effekt på individens förmåga att ta till sig kunskap, vilket är av stor betydelse för möjligheten att förändra beteenden och minska känsligheten mot stress.

Missa inte detta tillfälle att ta del av en mycket givande och inspirerande föreläsning om stress. Lär dig hur du kan säkerställa och förbättra din förmåga att hantera stress i framtiden genom att arbeta proaktivt! 

Praktisk information

När: fredagen den 8 februari kl 08.30-10.00 (frukost serveras från 08.15)
Var: STQMs lokaler på Barnhusgatan 16, Stockholm

Frukostseminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är den 31 januari. 

Om föreläsare Sören Hjälm

Seminariet leds av Sören Hjälm som är ledarskapskonsult och forskare inom stress och utbrändhet vid Örebro Universitet. Han har en stor förmåga att hålla engagerande och inspirerande föreläsningar som bjuder på både skratt och allvar.

Ett urval av kommentarer från tidigare deltagare: 

  • Väldigt bra och underhållande, tiden sprang iväg! Mycket matnyttigt att fundera på.
  • Ett mycket intressant ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Bra, tydlig och intressant föreläsning som kan användas både i arbetsliv och privatliv. En viktig livskunskap! 
  • Bra, erfaren och ödmjuk föreläsare och ämnet är högst relevant. 

utbildningsorenstor.png