Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Helgsegling med Biscaya 2019

Arrangör
Stockholms scoutskeppslag
Plats
Höllviken, Skåne / Göteborg
Datum
8 juni - 28 september 2019

Anmälan till helgsegling med Biscaya 2019

Här bokar du plats på Biscayas Helgseglingar 2019.

Helgseglingarna under våren utgår får Höllviken (alt. Skillinge) i Skåne. Helgseglingarna under hösten kommer utgå från Göteborg.

Välj först datum och boka sedan den helgsegling som din kår vill anmäla dig till genom att fylla i information för en kontaktperson. Mer information kommer som bilaga i den bekräftelse du får på mail efter att du bokat din segling. Max antal scouter som kan delta på seglingen är 12.

Om helgen du vill segla redan är bokad, lägg till dig på väntelistan som du hittar länge ner på sidan. Du får då en plats i kön till den helgen, om vi får en avbokning kommer vi att kontakta dig.

Fakturan på 7000 kr kommer skickas till gruppens kontaktperson när seglingen närmar sig.

Scouterna använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Scouterna. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Scouterna samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.