Invajo - Events tool
Plats
Norra Latin - Stockholm City Conference Centre
Datum
19 - 23 februari 2018
Tid
00:00 - 23:59

Nationella Brottsofferveckan 2018

Stiftelsen Tryggare Sverige är en partipolitiskt och religiöst obunden tankesmedja som drivs utan bakomliggande vinstintresse. Syftet med verksamheten är bland annat att förbättra situationen för brottsdrabbade i Sverige.

Nu bjuder vi in till Nationella Brottsofferveckan 2018 den 19-23 februari på Norra Latin i Stockholm.

Bakgrunden är erfarenheter från USA där man varje år fokuserar på brottsdrabbades rättigheter under "National Crime Victim's Rights Week". Detta instiftades år 1981 av president Ronald Reagan och är sedan dess en institution i amerikansk politik.

Under Nationella Brottsofferveckan 2018 arrangerar vi ett stort antal seminarier som är gratis och öppna för allmänheten. Förmiddagarna är vikta åt seminarier som lyfter brottsdrabbades reaktioner och behov, medan eftermiddagarna innehåller en kriminalpolitisk debatt med representanter för samtliga riksdagspartier.

Programmet för varje dag finns under flikarna högst upp. Bokning inför varje seminarium/debatt görs längst ned på denna sida.

Varmt välkommen!

magnus.jpg
Magnus Lindgren,
Generalsekreterare
Stiftelsen Tryggare Sverige

 

Seminarierna är kostnadsfria, men ej utnyttjad plats debiteras 500 kr. Först till kvarn-principen gäller.

Bokning
Antal
Seminarium 19 feb
0
Debatt 19 feb
0
Seminarium 20 feb
0
Debatt 20 feb
0
Seminarium 21 feb
0
Debatt 21 feb
0
Seminarium 23 feb
0
Debatt 23 feb
0
Stiftelsen Tryggare Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Tryggare Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Tryggare Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.