Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Kampen mot brottsligheten - vem har ansvaret?

Arrangör
Stiftelsen Tryggare Sverige
Plats
Hotell Scandic Klara
Datum
16 mars 2018
Tid
08:00 - 09:15

Frukostseminarium

Stiftelsen Tryggare Sverige och City i Samverkan bjuder in till ett frukostseminarium fredagen den 16 mars på temat “Kampen mot brottsligheten - vem har ansvaret?”

Vid frukostseminariet pratar vi om kampen mot brottsligheten och vem som har ansvaret. Är det endast en polisiär uppgift? Vilken roll har kommunerna? Vad kan näringslivet och civilsamhället göra? Kan den så kallade Fasteorin vara en väg framåt?

Vid seminariet medverkar forskaren Lars Korsell (Brå), lokalpolisområdeschef Ulf Merlander (Polismyndigheten), oppositionsborgarråd Lotta Edholm (L), fastighetsutvecklingschef Anna Nyberg (Vasakronan) samt VD Per Eriksson (City i Samverkan).

Evenemanget är gratis 

 

 

 

 

Stiftelsen Tryggare Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Tryggare Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Tryggare Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.