Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Brott och (o)trygghet i Sverige 1 år innan valet

Arrangör
Stiftelsen Tryggare Sverige
Plats
Internationella Pressklubben
Datum
9 oktober 2017
Tid
17:00 - 19:00

Debattkväll nummer 86

Den oberoende tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige bjuder in till debattkväll nummer 86 på Pressklubben i Stockholm den 9 oktober på temat ”Brott och (o)trygghet i Sverige 1 år innan valet”.


Nästa år är det återigen valår i Sverige och jämfört med för tre år sedan har Lag och Ordning gått från att vara väljarnas tionde viktigaste fråga till att hamna på en tredjeplats (Inizio). Många politiska analytiker har även förutspått att säkerhet och trygghet kommer ta upp en stor del av valårsdebatten. Det kan bero på allt större utmaningar med bl. a. mer segregerade städer och en organiserad brottslighet som fått ett starkare fäste. Hur ser egentligen en samlad nulägesanalys ut för situationen i Sverige idag och hur ser de olika blocken på framtiden och potentiella lösningar? 


Vid debattkvällen medverkar bl. a. vice ordförande i justitieutskottet Annika Hirvonen Falk (MP), ledamot i justitieutskottet Johan Hedin (C) och chefredaktör Stefan Wahlberg, Dagens Juridik.

 

 

 

 

 

 

 

Stiftelsen Tryggare Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Tryggare Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Tryggare Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.