Invajo - Events tool

Järva Business Community: gratis workshop för småföretagare

Rinkebystråket 84
Rinkebystråket 84, Spånga
Visa på karta
13 - 20 december 2021
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Stiftelsen The Global Village & Meta (Facebook)
Boka/OSA
Plats
Rinkebystråket 84
Datum
13 - 20 december 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till en gratis workshop för att få fler kunder 


Driver du företag i Järvaområdet? Vill du lära dig mer om hur du kan få nya kunder via Facebook och Instagram? Då är du välkommen på en gratis workshop som vi nu drar igång.

Sam Rihani, Sverigechef for Meta, som äger Facebook, Instagram och WhatsApp, kommer lära dig hur du med digitala verktyg kan få ditt företag att växa! Inga förkunskaper krävs – du kommer lära dig allt som behövs på plats.

När: Workshop 1 – måndag den 13 december kl. 18.00-20.00
Var: Kista Träff - Kista torg 7, 164 42 Kista

När: Workshop 2 – måndag den 20 december 09.00-11.00
Var: Järva i Samverkans lokaler - Rinkebystråket 84, 163 72 Spånga

Vad: Du kommer lära dig skapa en plattform för ditt företag online och lära dig grunderna i annonsering för att få nya kunder. Du kommer också få 500 USD att annonsera – 250 USD för genomförande av workshop 1 och resterande 250 USD efter genomförande av workshop 2. Workshop 2 är en fortsättning på workshop 1 och därför kommer vi att prioritera de som kan delta i bägge workshopen för bästa resultat. 

För vem? För dig som driver ett företag i Järvaområdet (Hjulsta, Tensta, Rinkeby, Akalla, Husby, Kista eller Spånga) eller är på gång att starta företag då du har något som du vill börja sälja. Varje företag får delta på workshopen med 1–3 personer. Samtliga ska vara föranmälda. 
 
Vad som behövs: Inga förkunskaper, allt som krävs är att du tar med dig en dator/ipad eller en smartphone och ett foto eller film på det du vill sälja. Det kostar ingenting att delta. Men medlemskap i Järva Business Community är ett måste. Medlemskapet är gratis också.

Anmälan: Anmäl dig nedanför senast torsdag 9 dec kl.12.00.

OBS: Företag som vill delta i dessa workshop måste vara medlemmar i Stiftelsen The Global Villages nya satsning för ett bättre lokalt näringslivsklimat - Järva Business Community. Medlemskapet och alla workshop är kostnadsfria.* Du blir medlem i samband med att du fyller i anmälan för workshopen nedan.

Frågor: Kontakta Ahmed Abdirahman, grundare och vd på Stiftelsen The Global Village om du har frågor genom att mejla Ahmed.Abdirahman@theglobalvillage.se

Arrangörer: Stiftelsen The Global Village arrangerar dessa workshops i samarbete med Meta (tidigare Facebook). Stiftelsen samarbetar även med övriga näringslivsaktörer i områden såsom Spånga företagarförening, Husby företagarförening och Lunda företagsgrupp. 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.