Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Stiftelsen The Global Village
Plats
Online
Datum
6 maj 2021
Tid
18:00 - 20:00

Town Hall Meeting med borgarråden i Stockholms stad

 

Hur kan Stockholm bli en mer tillgänglig och klimatsmart stad? Hur skapar vi fler bostäder och bättre infrastruktur på ett hållbart sätt? Välkommen på Town Hall Meeting för att diskutera med ansvariga politiker i Stockholms stad. Samtalet modereras av ingen mindre än komikern och författaren Melody Farshin.

Medverkande:
Dennis Wedin (M), bostad- och fastighetsborgarråd
Joakim Larsson (M), stadsbyggnadsborgarråd
Anna König Jerlmyr (M), finansborgarråd
Katarina Luhr (MP), miljöborgarråd
Daniel Helldén (MP), trafikborgarråd
Jonas Naddebo (C), kultur- och stadsmiljöborgarråd


Vi på Stiftelsen The Global Village vill minska avståndet mellan politiker och medborgare. Därför arrangerar vi Town Hall Meetings.

Anmäl dig nedan så skickar vi en länk till zoom-mötet dagen innan!

Här kan en läsa mer om borgarråden: https://start.stockholm/om-stockholms-stad/politik-och-demokrati/borgarrad-rotlar-och-partikanslier/  


Bästa hälsningar,
Stiftelsen The Global Village

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.