Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Town Hall Meeting med Södertäljes oppositionsråd och gruppledare

Arrangör
Stiftelsen The Global Village
Plats
Läslandet, Lina Hage Centrum
Datum
22 oktober 2020
Tid
18:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Nu gör vi Town Hall Meeting i Södertälje!

 

Den 22 oktober kommer Södertäljes oppositionsråd och gruppledare till Läslandet i Lina Hage centrum för att träffa er medborgare, lyssna på era reflektioner och svara på era frågor. 

Medverkande:

Alexander Rosenberg (M) Oppositionsråd
Beata Milewczyk (SD) Gruppledare
Metin Hawsho (L) Gruppledare
Linda Sjögren (V) Gruppledare

Vad är Town Hall Meeting?
Town Hall Meeting är ett sätt för lokala, regionala och nationella politiker att träffa sina väljare för att höra deras reflektioner kring viktiga samhällsfrågor eller specifika kommande lagar och regleringar.

Syfte och avsändare:
Syftet med den här dialogserien är att minska avståndet mellan medborgare och folkvalda. För att motverka polarisering och för att stärka vår demokrati, är det ytterst viktigt att tala med och inte om varandra. Avsändare för verksamheten är Stiftelsen The Global Village som även anordnar Järvaveckan (2-6 juni 2021).


Upplägg:


18.00 – 18.10        Mingel & registrering

18.10 – 18.15        Ahmed Abdirahman hälsar välkomna och presenterar Stiftelsen The Global Village 

18.15 – 18.40        Politikerna presenterar sig själva och sitt uppdrag

18.40 – 19.55        Q & A 

Fråga: 2 min
Svar: 4 min

19.55 – 20.00        Avrundning & bilder
Varmt välkomna!

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.