Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Town Hall Meeting med Nyamko Sabuni

Arrangör
Stiftelsen The Global Village
Plats
Tensta Träff
Datum
5 oktober 2020
Tid
18:00 - 20:00

Town Hall Meeting med Nyamko Sabuni

Måndagen den 5 oktober kommer Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni till Tensta för att träffa er medborgare, lyssna på era reflektioner och svara på era frågor.

Inga utsatta områden 2030 – det är Liberalernas mål. Förortslyftet, är Liberalernas reformprogram för hur det ska bli verklighet (läs mer här och se bifogade dokument). Town Hall mötet hålls inför Liberalernas partiråd och ni medborgare ges möjlighet att ställa frågor och komma med inspel om vad som är era viktigaste prioriteringar. Kom till Tensta Träff eller följ mötet live på vår Facebook-sida och ställ frågor digitalt.


Vad är Town Hall Meeting?
Town Hall Meeting är ett sätt för lokala, regionala och nationella politiker att träffa sina väljare för att höra deras reflektioner kring viktiga samhällsfrågor eller specifika kommande lagar och regleringar.

Syfte och avsändare:
Syftet med den här dialogserien är att minska avståndet mellan medborgare och folkvalda. För att motverka polarisering och för att stärka vår demokrati, måste vi prata med och inte om varandra. Avsändare för verksamheten är Stiftelsen The Global Village som även anordnar Järvaveckan (2-6 juni 2021).Upplägg:

18.00 – 18.10                Mingel & registrering

18.10 – 18.20                Ahmed Abdirahman hälsar välkomna och presenterar Stiftelsen.

18.20 – 18.35                Nyamko Sabuni presenterar sig, sitt uppdrag och Liberalernas reformprogram Förortslyftet.

18.35 – 19.35                Q & A (Fråga 2 minuter och svar 4 minuter)

19.35 – 20.00                Mingel


Varmt välkomna!

 

 

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.