Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Prata bostäder med bostadsministern!

Årets första digitala Town Hall Meeting med bostadsminister Per Bolund

 

Den 20 januari pratar vi bostadspolitik. Miljöpartiet har varit ansvariga för bostadspolitiken sedan 2014, och 2019 valdes Per Bolund till bostadsminister. Koppla upp dig den 20 januari och ställ frågor eller berätta vad du tycker direkt till Per Bolund!

Utöver bostadsminister är Per Bolund språkrör för Miljöpartiet, finansmarkandsminister och biträdande finansminister. Här kan du läsa om Miljöpartiets bostadspolitiska program: https://www.mp.se/sites/default/files/bostadsprogram_a4.pdf

Till höger hittar du ett bifogat dokument där du kan läsa mer om Miljöpartiets satsningar framöver för att energieffektivisera hyreshus och skapa bättre förutsättningar för unga att hitta en bostad. 

Vi på Stiftelsen The Global Village vill minska avståndet mellan politiker och medborgare. Därför arrangerar vi Town Hall Meetings. Samtalet modereras av Tomas Amanuel. Tomas har ägnat de senaste åren med att stärka förutsättningar för unga i området att bli inkluderade på arbetsmarknaden och i det politiska samtalet. Just nu är han engagerad i BK Bussenhus, en fotbollsklubb med ett socialt ansvar som fick priset Årets Förening på Förortsgalan 2019.

Anmäl dig nedan så skickar vi en länk till zoom-mötet dagen innan!

Bästa hälsningar,
Stiftelsen The Global Village

 


 

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.