Invajo - Events tool
Arrangör
Stiftelsen The Global Village
Plats
Stiftelsen The Global Village
Datum
17 maj 2021
Tid
17:30 - 19:30

Workshop med H&M om extrajobb

Just nu söker H&M dig som vill jobba extra under sommaren. Tycker du att det är roligt att jobba med service, försäljning och har ett intresse för mode? Då är du den vi söker!

Vill du veta mer om H&M och hur du kan söka? Välkommen att delta i vår workshop, som arrangeras tillsammans med Stiftelsen The Global Village.

Var? Rinkebystråket 92 i Spånga, Stiftelsen The Global Villages kontor. Med anledning av Covid-19 kan workshopen komma att genomföras digitalt, då meddelar vi dig.

När? Måndag 17 maj 2021 kl. 17:30 - 19:30

Vad? En workshop för dig som skulle vilja veta mer om hur det är att arbeta på H&M och vad det innebär att vara en del av H&M:s vikariepool. För dig som är intresserad kommer vi att visa hur du kan söka via H&M:s hemsida.

Vi erbjuder dig en genomgång av följande:

  • Vad det innebär att jobba på H&M
  • Hur det går till när man söker jobb på H&M
  • Genomgång av rekryteringsprocessen
  • Hjälpa dig att söka tjänsten på plats
  • CV-tips
  • Våra bästa tips inför en intervju

För vem? Vi söker främst dig som är 18-22 år, men alla är välkomna att söka.

Med anledning av Covid-19 kan vi endast erbjuda ett fåtal platser. Anmäl ditt intresse senast 11 maj genom att fylla i formuläret nedanför och tryck på knappen "boka". Observera att detta endast innebär en intresseanmälan och är inte en garanterad plats. Vi hör av oss för att meddela om du har fått en garanterad plats eller inte.

Välkommen att göra din intresseanmälan i formuläret nedanför!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Workshop med H&M
14 maj 2021 (17:00)
0
Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.