Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Stiftelsen The Global Village, RInkeby Folkets Hus & Kista Träff
Plats
Folkets Husby
Datum
21 april 2022
Tid
17:30 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Diskutera bostad och stadsmiljö!

Hur ska det vara att bo i Järvaområdet? Vad tycker du fungerar bra och mindre bra idag? Kom och berätta vad du tycker, ställ frågor eller lyssna in diskussionen om bostad och stadsmiljö.

Välkommen på Town Hall Meeting torsdag den 21 april kl. 17.30-19.30 på Folkets Husby. Mötet modereras av Angela Refuerzo Larsson.

Deltagare:
Dennis Wedin (M), bostadsborgarråd i Stockholms stad
Katarina Luhr (MP), miljöborgarråd i Stockholms stad

OBS, är det första gången du är på Town Hall Meeting behöver du svara på ett bekräftelsemail när du har anmält dig.

Vad är Town Hall Meeting?

Town Hall Meetings är återkommande möten där politiker och medborgare inbjuds att diskutera de utmaningar och möjligheter som finns i vårt samhälle. Syftet är att minska avståndet mellan politiker och medborgare. Mötet formas efter deltagarnas frågor, och en möjlighet för dig att dela med dig av du ser för utmaningar och möjligheter i vårt samhälle.

Town Hall Meetings arrangeras av Stiftelsen The Global Village, Kista Träff och Rinkeby Folkets Hus. 


Varmt välkommen!

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.