Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Stiftelsen The Global Village, Kista Träff och Rinkeby Folkets Hus
Plats
Online
Datum
19 januari 2022
Tid
18:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Träffa en partiledare!

Snart är det val. Har du bestämt vilket parti som ska få representera dig? Vi har bjudit in partiledarna på Town Hall Meeting för att du ska få möjligheten att ställa dina frågor, lyssna och ta reda på vad partiledarna skulle göra om de fick makten.

Annie Lööf är partiledare för Centerpartiet och deltar i Town Hall Meeting onsdagen den 19 januari kl. 18.00-20.00. Samtalet modereras av Eleni Terzitane. Eleni jobbar som kommunikatör på Ung Media och journalist på Nyhetsbyrån Järva.

Ta chansen att träffa Annie Lööf i ett samtal om hur Centerpartiet vill bidra till ett bättre Sverige!

Mötet sker digitalt via zoom. Alla anmälda får en länk skickat till sig dagen innan mötet.

OBS, är det första gången du är på Town Hall Meeting behöver du svara på ett bekräftelsemail när du har anmält dig.Vad är Town Hall Meeting?

Town Hall Meetings är återkommande möten där politiker och medborgare inbjuds att diskutera de utmaningar och möjligheter som finns i vårt samhälle. Syftet är att minska avståndet mellan politiker och medborgare. Mötet formas efter deltagarnas frågor, och en möjlighet för dig att dela med dig av du ser för utmaningar och möjligheter i vårt samhälle.

Town Hall Meetings arrangeras av Stiftelsen The Global Village, Kista Träff och Rinkeby Folkets Hus. 

Varmt välkommen!

Stiftelsen The Global Village använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen The Global Village. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen The Global Village samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.