Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sparbanken Skåne
Plats
Online
Datum
17 maj 2022
Tid
15:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen att delta i Webbinarium Så bygger du värde inför och efter företagsaffären

Ett företagsförvärv eller försäljningen av det egna livsverket kan ofta vara den största affären en företagare är med om. Spira-projektet tar på ett seminarium den 17 maj upp flera intressanta perspektiv kring köp och försäljning av bolag.

Möt Ulf Skarin från Swedbank Ägarplanering som pratar om hur man bygger långsiktigt värde i sitt bolag, både utifrån att själv kunna göra förvärv och att kunna sälja sitt bolag.

Från Sparbanken Skåne gästar oss företagschef Andreas Nilsson tillsammans med Joakim Jidemo, chef för Private Banking. Andreas berättar om bankens syn på förvärvskrediter och Joakim presenterar vad Private Banking kan innebära för den som sålt sitt bolag och söker rätt placeringar för framtiden.

Seminarierna är kostnadsfria och genomförs inom ramen för projektet SpiraSkåne, med huvudfinansiering från Region Skåne och Tillväxtverket.

Varmt välkommen! 

Hälsningar
Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sparbanken Skåne. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sparbanken Skåne samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner.