Invajo - Events tool

2021

Högskolan i Borås
Gaffelseglet, 50, Vega
Visa på karta
18 - 20 mars 2021
Arrangör
Sophia
Boka/OSA
Plats
Högskolan i Borås
Datum
18 - 20 mars 2021

Välkomna

Utveckling av program

Samarbetet har bland annat handlat om att E-handelsstaden varit involverade i utvecklingen av vårt Masterprogram i Management av digital handel, genom att bland annat delta i programrådet och programmets referensgrupp vid framtagningen av masterprogrammet. Flera av deras medlemsföretag har dessutom medverkat i kurser och erbjudit studenter praktik, säger Daniel Hjelmgren, studierektor vid Högskolan i Borås.

EHB har sedan sin start en medlem från högskolan i sin styrelse, och även medlemmar i fokusgrupperna Kompetensgruppen och Logistikgruppen.

– Kompetensgruppen har utgjort en viktig mötesplats där vi har kunnat utbyta idéer och information, om till exempel utbildningsbehov, handelns villkor, viktiga trender i branschen och nya digitala verktyg, med näringslivet och andra utbildningsleverantörer. Dessa möten har bland annat inspirerat oss i utvecklingen av Kandidatprogrammet i Internationell Handel och IT, som startade höstterminen 2019, säger Daniel Hjelmgren.

 

borashogskolan.jpg

Bokning
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Invajo International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.