Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Upphandling Skara

Arrangör
Skara Kommun
Plats
Online
Datum
28 januari 2021
Tid
14:00 - 16:00

Vill du vara med och påverka hur Skara kommun arbetar med upphandling?

I 2020 års enkätundersökning från Svenskt näringsliv om företagsklimatet i Skara, fick Skara under godkänt (2,89 där 3,0 är godkänt och 5,0 är max) på frågan om upphandling och det vill vi gå till botten med. Den 28 januari planerar vi en digital workshop för att titta på hur vi arbetar med upphandling i Skara kommun. Målet är att ta fram ett gemensamt förbättringsförslag. 

Workshopen leds av Ulrika Riseby från www.great.se och finansieras delvis av projektet Stärkt företagsklimat i Skaraborg.

Praktisk information:

  • Mötet genomförs via det digitala mötesverktyget Zoom
  • Länken till mötet ligger i bokningsbekräftelsen 
  • Begränsat antal platser. Väntelista om vi når maxantal.
  • Mötet pågår 14-16. Från 13.30-14.00 har deltagarna möjlighet att ringa in för att testa tekniken

Vi är tacksamma om du som har synpunkter och idéer runt upphandling deltar. Det här är en viktig fråga och vi behöver er hjälp!


Med förhoppning om en givande workshop!

Helena Nyman Friberg, näringslivsstrateg

Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.