Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Näringslivsfrukost med Leader Nordvästra Skaraborg

Arrangör
Skara kommun
Plats
Online
Datum
22 april 2021
Tid
08:00 - 09:00

Näringslivsfrukost om LEADER och utveckling

Sätt på kaffet och fixa någon god frukost och ring in till mötet på Teams. Vi börjar kl. 8 men du har möjlighet att ringa in från 7.45 för att testa tekniken. Länken förmedlas via bekräftelsen samt skickas ut kvällen innan.

Välkommen på näringslivsfrukost om utveckling med hjälp av Leader

Program

Om LEADER och utvecklingsprojekt
Lovisa Johansson Hollsten från LEADER deltar för att berätta om genomförda LEADER-projekt samt framtida möjligheter. LEADER stöttar lokala idéer och kan hjälpa till att finansiera projekt som bidrar till lokal utveckling i vårt område. Vi får bl.a. veta mer om hur t.ex. Stekosterian och Liljedalens musteri fått stöd av LEADER.

En kvart med politiken
För Skaras utveckling är det oerhört viktigt att politik och näringsliv har en nära dialog. Från och med den här näringslivsfrukosten inför vi 'En kvart med politiken' som innebär att Kommunstyrelsens ordförande (KSO) informerar om vilka beslut och processer som är aktuella just nu samt tar emot frågor och synpunkter. Jämte KSO deltar även andra representanter från politiken i Skara.

Övrigt om aktuella frågor i Skaras näringsliv


Sprid, bjud in och dela i era nätverk! Välkomna!

Helena Nyman Friberg, Näringslivsstrateg
helena.nymanfriberg@skara.se
0511-320 06

 

logoleadernordvastraskaraborg.jpg

Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.