Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Näringslivsfrukost med julgröt

Arrangör
Skara Kommun
Plats
Jula Konsthotell
Datum
30 november 2021
Tid
07:30 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen på näringslivsfrukost med julgröt

Årets sista näringslivsfrukost! På ett julpyntat Jula konsthotell träffas vi för att att umgås och nätverka med representanter från företag- och föreningslivet, organisationer, kommunen m.m. Kort och gott alla som är intresserade av samverkan och Skaras näringsliv. Det bjuds på julgröt, skinksmörgås och kaffe.

Tid: Tisdag den 30 november 07.30-09.00
Plats: Jula konsthotell

Agenda
07.30    Drop in. Vi bjuder på julgröt, skinksmörgås och kaffe
08.00    Vi summerar 2021 och blickar framåt
En kvart med politiken: Kommunstyrelsens ordförande och oppositionsrådet informerar samt tar emot frågor och funderingar.

Obligatorisk anmälan. Avboka om du inte kan delta så platsen kan lämnas till någon annan. Använd länken i bekräftelsen. En väntelista upprättas om lokalen fylls upp.

Sprid, bjud in och dela i era nätverk! Välkomna!

Helena Nyman Friberg
Näringslivsstrateg Skara kommun
helena.nymanfriberg@skara.se
www.skara.se/naringsliv
0511-320 06

Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.