Invajo - Events tool Get people together
Plats
Vilanhallen, Vilans fritidsområde
Datum
20 januari 2022
Tid
09:00 - 15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

JOBB SKARA 2022

Skara Kommun arrangerar yrkeslivsmässan JOBB SKARA
torsdag den 20 januari i Vilanhallen.

Nu är det dags igen att upprepa succén från 2020, och den här gången hoppas vi att ännu fler är med och visar upp vårt fantastiska utbud av lokala spännande yrken, företag och arbetsgivare. 

Vi bjuder in företag, organisationer och myndigheter för att presentera vårt lokala näringliv och de yrkesgrupper som finns. Målgruppen är alla Skaras elever i årskurs 8, 9 (Viktoriaskolan och friskolan Metis) och gymnasieskolorna (Katedralskolan, Uddetorpskolan, Axevalla hästcentrum och Olinsgymnasiet). Eleverna deltar obligatoriskt. Elever och deltagare från Lärcentrum (vuxenutbildningen och arbetsmarknadsenheten Spektra) bjuds också in men deltar på frivillig basis.

Syftet är att:
- ge ökad stolthet och kännedom om vårt lokala arbets- och näringliv
- inspirera till kommande utbildnings- och yrkesval
- möjlighet att ställa frågor och möta yrkesgrupper
- säkra framtida bemanningar

Vi trycker skyltar med de yrken som deltar, vi bjuder på en enkel lunch samt att vi behöver beräkna utrymmet i hallen. Därför behöver vi veta hur många som kommer delta på mässan från er.

Gör så här:

  1. Bestäm vilka yrken ni vill visa upp på mässan
  2. Välj om ni vill delta enkelt och smidigt genom att låna ståbord och bara dyka upp, eller om ni vill bygga en egen monter.
  3. Gör en gemensam anmälan nedan per företag/verksamhet och ange vilka som deltar från er med namn och kontaktuppgifter. Ange vilka yrkesroller de som är med på mässan representerar. 
  4. Om det sker ändringar ber vi att logga in på bokningen och ändra eller maila till jobbskara@skara.se
  5. Innan mässan skickar vi ut en slutgiltig lista över antalet anmälda utställare (företag eller organisation med antal deltagare) för en sista kontroll.

www.skara.se/jobbskara har vi samlat mer information, tips och svar på de vanligaste frågorna.

Använd #jobbskara när ni kommunicerar runt evenemanget.

Vid frågor kontakta:

Helena Nyman Friberg
helena.nymanfriberg@skara.se
0511-320 06

Emelie Bergsten
emelie.bergsten@skara.se
0511-324 32

Deltagare från Skara kommun samordnas internt. Kontakta jobbskara@skara.se om du representerar kommunen och har frågor.

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Mässdeltagare
20 dec 2021 (18:00)
0
Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.