Invajo - Events tool

Almedalsloppet 2019

Skandias nya trädgård
Donnersgatan/Strandvägen, Visby
Visa på karta
3 juli 2019
07:30
Lägg i kalender
Arrangör
Skandia
Boka/OSA
Plats
Skandias nya trädgård
Datum
3 juli 2019
Tid
07:30

Gå, jogga eller spring Almedalsloppet - nu utan anmälningsavgift!

Almedalsloppet fyller fem år och vi är glada att det har blivit ett så självklart inslag under Almedalsveckan. Stort tack till alla er som varit med och lyft hälsofrågan sedan 2014!

Forskning visar att små förändringar kan ge stora hälsovinster. Som att få in lite mer aktivitet i vardagen. Varje steg räknas när det handlar om att må bättre i det långa loppet. Därför rör vi oss från prestation till motivation och i år kommer vi inte ha någon tidtagning.

Nytt för i år är också att vi inte tar ut någon anmälningsavgift. Tillsammans med Sophiahemmet Rehab Center skänker vi istället 150 kronor till Cancerfonden för varje deltagare.  Du kan självklart bidra ytterligare genom att swisha direkt till Cancerfonden (123 042 78 64).

Program

  • Uppvärmning kl 7.30 - utanför Skandias nya trädgård (korsningen Donnersgatan/Strandvägen)
  • Start kl 7.45 och loppet är 4,2 km

Efter loppet - kl 8.30 - kan du lyssna på Vakna med Fokus i Skandias nya trädgård.

Det finns duschmöjlighet på Kallis.

Varmt välkomna!

 

I samarbete med:

srccentrerad0022669.png

cancerfonden4082.png


Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Almedalsloppet 2019
3 juli 2019 (07:30)
0
Livförsäkringsbolaget Skandia använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Livförsäkringsbolaget Skandia. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Livförsäkringsbolaget Skandia samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.