Invajo - Events tool

AI Pension och Skandia

AI Pension en del av Skandia - fler möjligheter till en tryggare framtid

Det är med glädje vi kan säga att vi är försäkringsgivare för AI Pensions kunder! Välkommen till en kväll där Skandia och AI Pension berättar om samgåendet och hur vi tar tillvara dina behov som kund och intressen som kundägda på bästa sätt.

Hur kan vi trygga din pension? Vad menar vi egentligen med långsiktig kapitalförvaltning och hur jobbar vi med hållbara värden?

Varmt välkomna till en kväll där vi berättar om våra möjligheter att hjälpa dig till en bättre framtid som kund i Skandia.

Inbjudan är personlig och gäller för dig och en vän. Anmäl dig nedan på den ort som passar dig. Läs mer om respektive ort till höger - där adresser, tider, program etc. finns mer i detalj.

Inte möjlighet att komma?
Vi är medvetna om att våra event inte kommer att finnas i närheten av där alla bor eller jobbar. Därför kommer vi även att lägga upp en film med presentationen på www.aipension.se från den 18 oktober.

Varmt välkomna!

 

EN FÖRÄNDRING: Eventet i Malmö den 15/10 ställs in på grund av för få anmälda. De som anmält sig kommer vi att kontakta.

 

Observera att bokningen är inte komplett förrän du fått en bekräftelses per mejl eller SMS.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Livförsäkringsbolaget Skandia använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Livförsäkringsbolaget Skandia. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Livförsäkringsbolaget Skandia samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.