Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Milano med Sköna hem

Arrangör
Sköna hem
Plats
Milano
Datum
14 - 17 september 2018
Tid
00:00 - 00:00

Följ med Sköna hem till trendiga Milano!

Följ med och upplev Milanos mästerverk, i stort och smått. Tillsammans med vår kunniga ciceron Sofia Silfverstolpe, upplever vi det fashionabla Milano, centrum för Europas mode- och designindustri.

Med vårt super-exklusiva program kommer vi bakom kulisserna på de trendigaste inrednings- design & mode-husen. Vi får träffa tongivande designers och gallerister. Och uppleva helt unik shopping! Vi bekantar oss med några av stadens stora mästare. Många världsberömda designers lever och verkar här och här återfinns också många av de stora modevaruhusen. Vi erbjuds mäktig arkitektur attraktiva konstskatter, delikata restauranger och utsökt shopping. Allt påfallande centralt, extravagant och spektakulärt. Vi bor på lugna gatan Via Santo Spirito och chica Hotel Manzoni vilket andas klassisk milanesisk tradition och kultur.

Läs mer om det härliga programmet och vad som ingår i resan via menyn till höger! 

 

skonahemmilanotrebilder.png

 

PRIS
Prenumerantpris: 18 500 kr
Ordinarie pris: 19 000 kr
Enkelrumstillägg: 4 500 kr
För att erhålla prenumerantpris vänligen uppge ert prenumerantnummer i meddelanderutan vid bokning.

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.