Invajo - Events tool

SISAB Forum 30 september

Arrangör
SISAB
Plats
Online
Datum
30 september 2021
Tid
08:15 - 09:00

Arbetar du i någon av SISAB:s skolor eller förskolor, eller vill veta mer om systematiskt brandskydd? Välkommen att delta i SISAB Forum kl. 8.15 den 30 september med temat ”Brandsäkerhet i skolor och förskolor” med Peter Moll, brandsäkerhetsstrateg på SISAB och Markus Filipek, civilingenjör i riskhantering och brandingenjör på Firetech Engineering.

På SISAB Forum 30 september samtalar vi om hur SISAB arbetar med systematiskt brandskydd vid våra skolor och förskolor.

  • Hur påverkar hyresgästernas anpassningar lokalernas brandsäkerhet och vad bör man tänka på som hyresgäst för att säkerställa att brandskyddet är effektivt?
  • Genom en rad insatser lyckades SISAB med att kraftigt begränsa antalet bränder i skolor och förskolor. Hur säkerställer vi att den goda trenden håller i sig? 

SISAB Forum hålls via Zoom, möteslänken skickas ut när du anmäler dig till forumet. Välkommen att delta!


SISAB Forum är en serie webbseminarium som arrangeras helt digitalt, en gång i månaden, med olika teman från bygg- och fastighetsbranschen. Här anmäler du dig till SISAB Forum den 30 september kl 8.15. SISAB Forum riktar sig till dig som hyresgäst, leverantör, entreprenör eller annan intressent i fastighetsbranschen.

Klicka här för att ta del av tidigare sända SISAB Forum via vår youtubekanal.  

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
SISAB Forum 30 september
30 sep 2021 (08:15)
0
Skolfastigheter i Stockholm AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skolfastigheter i Stockholm AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skolfastigheter i Stockholm AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.