Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

SFF Infovisningar 2017 - Dagbiljetter

Arrangör
SFF
Plats
Filmhuset
Datum
14 juni 2017
Tid
00:00

Informationsvisningar 2017 - Dagbiljetter

SFF:s informationsvisningar är en möjlighet för styrelser och filmväljare i lokala filmstudior att se intressant film, ny som gammal, och inspireras till kommande program. 

DAGBILJETT
På denna bokningssida kan du boka dagbiljetter. Kostnaden för detta är:

Onsdag - fredag = 150 kronor / dag
Lördag = 500 kronor
Söndag = 300 kronor

FULL BILJETT
Om du hellre bokar för alla dagar så kostar det 800 kronor. Då bokar du här.

OBS! Biljetterna är personliga och går inte att dela på.

VAD INGÅR
Er ackreditering gäller som inträdde till alla filmvisningar. Platserna är fria. På visningarna i Bio Victor finns det alltid plats men till visningarna i Bio Mauritz, som har 133 platser, kan det rent teoretiskt bli fullt. Då är det först till kvarn som gäller...

Förutom inträde till filmerna så ingår mat och fika under helgdagarna. Under vardagarna bjuds inte på mat men ackrediterade får rabatt på mat i Filmhusets restaurang. Eftersom mat inte ingår under vardagarna behöver inga matpreferenser anmälas för dessa biljetter.

PROGRAM
Visningsschemat är klart och kan laddas ner här. Besked om de två sista filmtitlarna kommer inom kort.

SFF använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SFF. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SFF samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.