Invajo - Events tool

SFF Årsmöte

Arrangör
SFF
Plats
Filmhuset
Datum
22 April 2017
Tid
10:00

SFF Årsmöte 22 april

Filmstudior anslutna till Sveriges Förenade Filmstudios inbjuds härmed till årsmöte. Varje filmstudio kan sända en röstberättigad ledamot. Utöver förhandlingar blir det utdelning av SFF:s filmpris, filmvisningar samt god mat och dryck!

SFF bjuder en representant (röstberättigad) från varje filmstudio på resa och mat. Kom gärna fler, SFF bjuder på filmerna och maten.

Årsmöteshandlingar
Verksamhetsberättelse, ekonomiskt berättelse samt revisionsberättelse skickas till ordföranden i varje filmstudio senast två veckor innan årsmötet. Handlingarna kommer också läggas upp på denna anmälningssidan när de är klara.

Resekostnader
SFF betalar resa, 2:a klass tåg tur och retur samt i förekommande fall sovvagnsbiljett för röstberättigade ledamöter. Logi svarar deltagarna själva för.

Måltider
SFF bjuder såväl röstberättigade som icke röstberättigade deltagare på lunch och middag. Måltiderna serveras i Filmhuset Restaurant.

Anmälan
Anmäl er till årsmötet genom formuläret nedan. En person kan anmälas som röstberättigad, flera som icke-röstberättigad. Muntlig anmälan i samband med årsmötet går inte att göra.

Rösträtt
Rösträtt har endast den deltagare som skriftligen anmälts av sin filmstudio, kommer till uppropet samt är närvarande under hela årsmötesförhandlingarna.

Reseräkning
Reseräkning skall lämnas på lördagen i samband med årsmötet och går inte att skicka in i efterhand. Endast röstberättigade deltagare som stannar under hela årsmötet erhåller reseersättning.

Filmprogram
Utöver årsmötesförhandlingarna blir det filmvisningar enligt preliminärt program. Titlarna är ännu ej
bestämda.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Röstberättigad (max 1 per filmstudio)
16 April 2017 (23:59)
0
Icke-röstberättigad
16 April 2017 (23:59)
0
SFF använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SFF. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av både Invajo och SFF men distribueras aldrig till tredje part.