Invajo - Events tool

Regional träff i Säter

Säter Stadshotell
Västra Långgatan 10, Säter
Visa på karta
26 - 27 maj 2018
10:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
SFF
Boka/OSA
Plats
Säter Stadshotell
Datum
26 - 27 maj 2018
Tid
10:30 - 16:00
Bifogade dokument (1)
Deltagare

SFF Regional träff

Hjärtligt välkomna till SFF:s regionala filmstudioträff för filmstudior i och kring Västmanland, Gävleborg och Dalarna. Vi ses i Säter den 26-27 maj. 


SFF bjuder in representanter från filmstudior i regionen för att umgås, samtala och se på film.
Vi bjuder två (2) representanter från vardera filmstudio. SFF bjuder på möte, mat och film samt boende och reseersättning. Vi har förbokat rum så det är bra om ni kan ange om ni behöver hotelrum så snart som möjligt.

Om träffen
Kontakterna mellan SFF:s styrelse, den centrala verksamheten och den lokala filmstudion är mycket viktig om vi skall kunna hålla filmstudiorörelsen levande. Det är också av stor betydelse att filmstudior har kontakt med varandra för att utbyta erfarenheter och idéer.

Vi vet från SFF:s årsmöten och centrala arrangemang att medlemmarna har många frågor som man gärna vill diskutera, men att det vid dessa tillfällen ofta inte finns tid att prata i lugn och ro. Nu ger vi en möjlighet för er att träffas. 

SFF har sedan flera år tillbaka regionsvis arrangerat filmstudioträffar. Den första träffen ägde rum i Norrköping i början av 1980-talet, och sedan dess har vi anordnat regionala träffar två gånger per år.  

Förberedelser
I högerspalten på denna sida finns ett formulär som heter Frågor till Filmstudion. Ta gärna en titt på det underlaget, inte för att fylla it men för att vara förbered att kunna svara på vissa frågor om er egen filmstudio. Om ni har andra, mer specifika, frågor som ni vill ta upp så kan ni göra det genom anmälningsformuläret.

Mer info:

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagande regional träff
11 maj 2018 (23:59)
0
SFF använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SFF. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SFF samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.