Invajo - Events tool

Regional träff i Säffle

First hotel Royal
Olov Trätäljagatan 2, Säffle
Visa på karta
4 maj 2019
10:30
Lägg i kalender
Arrangör
SFF
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
First hotel Royal
Datum
4 maj 2019
Tid
10:30
Bifogade dokument (1)

SFF Regional träff

Till alla filmstudior i Värmland och norra Västra Götaland


Träffen arrangeras i Säffle den 4 - 5 maj och äger rum på First Hotel Royal där vi också ordnar boende.

SFF bjuder in representanter från filmstudior i regionen för att umgås, samtala och se på film.
Vi bjuder två (2) representanter från vardera filmstudio. (Om inte alla platser fylls kan en tredje deltagare erbjudas plats). SFF bjuder på möte, mat och film samt boende och reseersättning. Vi har förbokat rum så det är bra om ni kan ange om ni behöver hotelrum så snart som möjligt.

Om träffen
Kontakterna mellan SFF:s styrelse, den centrala verksamheten och den lokala filmstudion är mycket viktig om vi skall kunna hålla filmstudiorörelsen levande. Det är också av stor betydelse att filmstudior har kontakt med varandra för att utbyta erfarenheter och idéer.

Vi vet från SFF:s årsmöten och centrala arrangemang att medlemmarna har många frågor som man gärna vill diskutera, men att det vid dessa tillfällen ofta inte finns tid att prata i lugn och ro. Nu ger vi en möjlighet för er att träffas.

SFF har sedan flera år tillbaka regionsvis arrangerat filmstudioträffar. Den första träffen ägde rum i Norrköping i början av 1980-talet, och sedan dess har vi anordnat regionala träffar två gånger per år.

Förberedelser
I högerspalten på denna sida finns ett formulär som heter Frågor till Filmstudion. Ta gärna en titt på det underlaget, inte för att fylla it men för att vara förbered att kunna svara på vissa frågor om er egen filmstudio. Om ni har andra, mer specifika, frågor som ni vill ta upp så kan ni göra det genom anmälningsformuläret.

Dessutom skulle vi vilja samla in lite fakta så besvara gärna denna enkät:

https://sv.surveymonkey.com/r/VBKYQ6J

 

Reseräkning digitalt: https://www.cognitoforms.com/SFF5/ReseräkningTillRegionalTräff