Invajo - Events tool

Regional träff i Ronneby

Ronneby Brunn Hotell
Reddvägen 2, Ronneby
Visa på karta
17 november 2018
10:30
Lägg i kalender
Arrangör
SFF
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Ronneby Brunn Hotell
Datum
17 november 2018
Tid
10:30
Bifogade dokument (1)

SFF Regional träff

Till alla filmstudior i region Sydost, hjärtligt välkomna på regional filmstudioträff. 


Träffen arrangeras i Ronneby den 17 - 18 november och äger rum på Ronneby brunn där vi också ordnar boende.

SFF bjuder in representanter från filmstudior i regionen för att umgås, samtala och se på film.
Vi bjuder två (2) representanter från vardera filmstudio. SFF bjuder på möte, mat och film samt boende och reseersättning. Vi har förbokat rum så det är bra om ni kan ange om ni behöver hotelrum så snart som möjligt.

Om träffen
Kontakterna mellan SFF:s styrelse, den centrala verksamheten och den lokala filmstudion är mycket viktig om vi skall kunna hålla filmstudiorörelsen levande. Det är också av stor betydelse att filmstudior har kontakt med varandra för att utbyta erfarenheter och idéer.

Vi vet från SFF:s årsmöten och centrala arrangemang att medlemmarna har många frågor som man gärna vill diskutera, men att det vid dessa tillfällen ofta inte finns tid att prata i lugn och ro. Nu ger vi en möjlighet för er att träffas.

SFF har sedan flera år tillbaka regionsvis arrangerat filmstudioträffar. Den första träffen ägde rum i Norrköping i början av 1980-talet, och sedan dess har vi anordnat regionala träffar två gånger per år.

Gå till anmälningssidan för mer information och anmälan.

Förberedelser
I högerspalten på denna sida finns ett formulär som heter Frågor till Filmstudion. Ta gärna en titt på det underlaget, inte för att fylla it men för att vara förbered att kunna svara på vissa frågor om er egen filmstudio. Om ni har andra, mer specifika, frågor som ni vill ta upp så kan ni göra det genom anmälningsformuläret.

Mer info: