Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Informationsvisningar 2018

Arrangör
SFF
Plats
Filmhuset
Datum
6 - 10 juni 2018

Infovisningar 6 - 10 juni

SFF:s informationsvisningar är en möjlighet för styrelser och filmväljare i lokala filmstudior att se intressant film, ny som gammal, och inspireras till kommande program.
 
BILJETTER
Även i år finns möjligheten att köpa dagsbiljetter. Ni kan alltså välja att köpa en biljett som gäller för alla dagar eller om ni endast har möjlighet att närvara under en eller två dagar så finns det alltså möjlighet att köpa dagspass. Eftersom vi bjuder på mat under helgen (av praktiska skäl) så är helgbiljetterna dyrare. OBS! Biljetterna är personliga och går inte att dela på. Ni hittar alla biljetter nedan.

KOSTNAD
En ackredtering för alla dagar kostar 800 kronor och priset för dagsbiljett varierar mellan 150 och 500 kronor, beroende på dag. Ni kan välja att betala med faktura eller kort. Kort är det förvalda alternativet. Ni måste öppna scrollistan under "välj betalsätt" för att välja faktura.

VAD INGÅR
Er ackreditering gäller som inträdde till alla filmvisningar. Platserna är fria. På visningarna i Bio Victor finns det alltid plats men till visningarna i Bio Mauritz, som har 133 platser, kan det rent teoretiskt bli fullt. Då är det först till kvarn som gäller...
Förutom inträde till filmerna så ingår mat och fika under helgdagarna (även 6:e juni). Under vardagarna bjuds inte på mat men ackrediterade får rabatt på mat i Filmhusets restaurang.

INGEN MUSIKFESTIVAL
Vissa år har SFF:s informationsvisningar arrangerats samma helg som en stor musikfestival på Gärdet utanför Filmhuset. I år finns ingen sådan krock. Musikfestivalen arrangeras på annan plats.

PROGRAM
Schemat är klart. Nedan är en länk till en pdf för hela programmet. Programmet kommer också finnas i tryckt form på Filmhuset. 
Schema & program (pdf)

Några hålltider, vi börjar varje dag kl 09.00 förutom onsdagen den 6 juni då vi börjar 10.30. Vi visar film till ca 22.30 varje kväll, förutom söndag då vi slutar 16.00.

OM ANMÄLAN
Den som gör anmälningen måste ha epost och mobilnummer men om ni bokar för flera krävs endast namn. Tänk på att specificera eventuella kostpreferenser för alla anmälda i fritextsvaret.

SFF använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SFF. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SFF samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.