Invajo - Events tool

JURIST-SM I PADEL

Arrangör
Selected Event AB
Plats
PDL Center Frihamnen
Datum
5 april 2019
Tid
09:00 - 18:00

Välkomna till premiären av Jurist-SM i padel!

Padel är världens snabbast växande racketsport och är en blandning mellan tennis och squash. Padel är roligt, fartfyllt, enkelt att bemästra och en racketsport för alla. Vi vill samla juristbranschen för en trevlig dags nätverkande och för att tillsammans utöva den nya sporten. Turneringen spelas den 5 april i PDL Center i Frihamnen där vinnande par, utöver oändlig ära och pokalen, får skänka 10 000 kr till valfri välgörenhetsorganisation.

Padel spelas alltid som dubbel och samtliga lag i Jurist-SM ska bestå av en man och en kvinna. Läs mer om spelformen och regler under fliken detaljer/regler.

Vi ser fram emot en fartfylld och trevlig dag!

 

Följande ingår i anmälningsavgiften

Racket, bollar, genomgång med padelinstruktör, lunch, dryck, kaffe, snacks/energi, fri bar vid slutspelet med tilltugg, turneringströja, handduk och duschartiklar. 

Hallen är abonnerad för Jurist-SM i padel. Vissa banor vigs för turneringsspel och det kommer finnas banor lediga för uppvärmning/inbollning. 

Pris: 2 500 kr p/p exkl. moms. Begränsat antal platser, först till kvarn! 

 

Program fredag 5 april 2019

(schemat kan komma att komprimeras med senare start)

09:00 - 10:00 Registrering, ombyte och uppvärmning
10:00 - 10:20 Genomgång av regler med instruktör
10:30 Gruppspel
12:00 Lunch
15:00 Slutspel
16:30 Vinnare koras
Från 15:30 öppnar baren (fri för deltagare) och tilltugg kommer finnas för de som stannar kvar och ser slutspelet. 

 

Se när Jonas Björkman och Steffo Törnqvist spelar padel:

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ett lag á två personer
28 feb 2019 (18:00)
0
Selected Event AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Selected Event AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Selected Event AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.