Invajo - Events tool Get people together

ROUNDTABLE IT-STRATEGI

Lumber & Karle
Götaplatsen 1, Kvänum
Visa på karta
24 september 2020
12:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
SBL Data AB
Boka/OSA
Plats
Lumber & Karle
Datum
24 september 2020
Tid
12:00 - 16:00

ROUNDTABLE IT-STRATEGI

Vi bjuder in till Roundtable för beslutsfattande personer inom IT. En mindre grupp på ca 10-12 deltagare från ledande IT-positioner träffas regelbundet, där vi denna gång diskutrerar "IT-strategi".

Obs: Tidigare datum 19 mars 2020 har blivit framflyttat pga Covid-19, nytt datum återkommer vi med men vi hoppas kunna genomföra detta event så snart det går.

Vad händer om du inte har en IT-strategi? På kort sikt inte så mycket, men det är kanske också därför som denna fråga ofta förbises.

Strategi handlar om att tänka och genomföra aktiviteter och sträcker sig mellan var du och ditt företag är idag och vart företaget vill vara. Din IT är till för att stödja företaget och dess affärsmål och måste därför ligga i linje med affärsstrategin. Allt för ofta blir IT-strategin en isolerad företeelse och då är risken stor för att satsningar inom IT misslyckas.

Vi välkomnar dig som VD, IT-chef eller IT-ansvarig till vårt rundabordssamtal där vi delar erfarenheter och utmaningar runt arbetet med en IT-strategi samt diskuterar hur du gör en strategi och får den att fungera.

Samtal sker i en mindre grupp med 10-12 deltagare från ledande positioner, där vi på SBL modererar diskussionen. En viktig del med rundabordssamtalet är att nätverka och knyta intressanta kontakter för fortsatt utbyte. Vi vill därför genomföra detta rundabordsamtal löpande med ungefär samma deltagare, med olika ämne och innehåll.

Anmäl dig snarast då vi har begränsat antal platser.

Hoppas vi ses!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
ROUNDTABLE IT-STRATEGI, PREL 24 SEPT 2020
9 sep 2020 (23:59)
0
SBL Data AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SBL Data AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SBL Data AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.