Invajo - Events tool

Kompetensförsörjningsdagarna

Online
10 - 11 november 2021
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Samverkansgruppen för Kompetensförsörjningsdagarna
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
10 - 11 november 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Kompetensförsörjningsdagarna – en mötesplats för erfarenhetsutbyte och kunskapsdelning

Regionala och nationella aktörer inom kompetensförsörjning träffas digitalt två halvdagar i november för att dela information, nyheter, erfarenheter samt föra dialog med kollegor från hela landet,

Höstens program innehåller allt från livslångt lärande till reformeringen av Arbetsförmedlingen. Vi kommer tillsammans att djupdyka in i både kompetens för omställning och hur arbetet kring inflyttning och attraktionskraft ser ut i regionerna. Vi ser också fram emot en spännande dragning om framtidens arbete, arbetssätt och kompetensförsörjning. Varmt välkomna!

Alla deltagare anmäler sig individuellt för att få en personlig länk. Den personliga möteslänken ska ej delas vidare. Ni kan anmäla er fler från samma organisation. Eftersom mötet sker digitalt, finns inget tak för antal anmälda från samma organisation. Dela gärna inbjudan till dina kollegor, det gör du genom knappen ”Skicka inbjudan vidare” som du hittar längre ned på sidan.

Möteslänk kommer att skickas ut tillsammans med bekräftelse på anmälan. Mötet äger rum i Zoom, vi rekommenderar att du laddar ned Zoom-appen för tillgång till alla funktioner. Du som redan har Zoom-appen, se till att den är uppdaterad i senaste version.
 
Sista anmälningsdag 1 november!  Kom ihåg att anmäla er i tid, vi kommer ej ha möjlighet att ta emot sena anmälningar.

Har du frågor om anmälan? Kontakta Sara Holmsten 08-681 94 67
Har du frågor om innehåll? Kontakta Anita Sandell 08-681 65 80Vi ses!

Tobias, Erik, Anders, Anita, Gustav och Carl 
Samordningsgruppen för Kompetensförsörjningsdagarna

Dokumentation från vårens Kompetensförsörjningsdagarna hittar du här

reglab5925.png tillvrgbfrisvblahe8285.jpg sararegeringskansliet.png sarasverigeskommunerochregioner.png aflogorgb270px2x002nylogga8994.png
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.