Detta event har redan ägt rum!

Nätverksfrukost

Arrangör
Samverkan Hållbart yrkesliv i Skara
Plats
Online
Datum
21 maj - 3 december 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Digitala nätverksfrukostar 2021

Varmt välkomna på digital Nätverkfrukost för chefer och ledare i Skara! Syftet med nätverksfrukostarna är att nätverka, kompetenshöja och skapa dialog kring frågor som främjar ett hållbart yrkesliv. Varje träff innehåller en föreläsning kring temat med efterföljande workshop. 

2021 erbjuder vi tre nätverksfrukostar med tema Dolda orsaker till psykisk ohälsa, Vad är sjukdom och vad är livet  och Hur går vi vidare efter Covid-19?  Du kan välja att anmäla dig till alla tre direkt eller en åt gången. 

 

 

Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.