Invajo - Events tool Get people together

Att finansiera företagets tillväxt med publikt kapital

Sahlgrenska Science Park
Medicinaregatan 8A, Göteborg
Visa på karta
24 mars 2017
10:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Lägg i kalender
Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Partner Fondkommission
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Sahlgrenska Science Park
Datum
24 mars 2017
Tid
10:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Att finansiera företagets tillväxt med publikt kapital

Välkommen att starta morgonen med en god frukost och ett intressant seminarium tillsammans med Partner Fondkommission, som idag gästar Sahlgrenska Science Park. 

Vi börjar med en gemensam fika där du får möjlighet att mingla med andra företag i parken. Därefter lyssnar vi till representanter från Partner Fondkommission, en av våra Preferred Partners, som berättar om kapitalanskaffningar, börsnoteringar och andra, för företagets finansiering, viktiga ämnen. 

Partner Fondkommission har sedan 2007 hjälpt företag, små och medelstora, med finansiell rådgivning avseende kapitalmarknadstjänster. De har stor erfarenhet av att arbeta med bolag inom Life Science och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Efter presentationen kommer teamet att finnas tillgängliga för eventuella frågor. Om ni är intresserade av att diskutera ert bolags unika situation så går det såklart bra att boka ett privat möte. Dessa bokningar görs fördelaktigt direkt via mail: patrik.magnusson@partnerfk.se eller via telefon 0739-401395.

Välkommen med din anmälan senast torsdag den 23 mars. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du meddelar detta i god tid till: events@sahlgrenskasciencepark.se 

default