Invajo - Events tool
Plats
Sahlgrenska Science Park-Konferensrum Änggården plan 4
Datum
14 december 2018
Tid
09:00 - 10:30

Information om ny utlysning: Samverkansprojekt för bättre hälsa

Driver du ett innovationsprojekt med stor potential att bidra till förbättrad prevention, diagnos, monitorering eller behandling?
Välkommen till Sahlgrenska Science Park den 14 december. Vi bjuder på frukost och information om utlysningen Samverkansprojekt för bättre hälsa som öppnar den 17 december 2018.
 
Liksom förra året gör Swelife en samutlysning tillsammans med Medtech4Health med syfte att hjälpa Sverige att förbli världsledande inom life science. Här finns möjlighet att söka upp till 3 MSEK.
  

Varmt välkommen!

PROGRAM

09.00  Frukostbuffé och mingel
09.30     Information om utlysningen
10.30 Vi rundar av men möjlighet ges till frågor & svar för dig som kan stanna en stund

Under informationsmötet träffar du Göran Leonardsson från Sahlgrenska Science Park och Sara Bogren från MedTech West. 

För dig som vill men inte har möjlighet att delta vid detta tillfälle kommer ett nytt informationstillfälle under januari månad.

Mer information om utlysningen hittar du här.

Vi behöver din anmälan senast onsdagen den 12 december. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se

 

medtechwestsahlgrenskaspsmall.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Information om ny utlysning: Samverkansprojekt för bättre hälsa
12 dec 2018 (23:59)
Stängd
Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.