Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Studentkompetens för hållbar konkurrenskraft

Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Business Region Göteborg
Plats
Biotech Center
Datum
3 maj 2017
Tid
08:30 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen att starta morgonen med en god frukost och lyssna till den ideella organisationen Black Dot.
Som en del av ett nytt projekt arbetar Black Dot med att utveckla och skapa förutsättningar för studenter att arbeta med utmaningar i privat, offentlig och idéburen sektor, för att brygga den klyfta som finns mellan akademin och de tre sektorerna.

I syfte att skapa ökad konkurrenskraft för life science-företag deltar Sahlgrenska Science Park i företagsträffar, planering och med stöd under implementeringsfasen.

Har ni komplexa utmaningar i ert företag?
Blackdot har kompetensförstärkningen för ökad konkurrenskraft! Allt ifrån cirka 50 timmars teaminsats av studenter upp till sex månaders implementering tillsammans med er och med stöd av innovationsaktörer är möjligt – kostnadsfritt och med stort engagemang!

I erbjudandet ingår 
•Konsultation hos företag – Identifiera och formulera potentiell utmaning (2 timmar)
•Professionell rekrytering av studenter från hela Västra Götalandsregionen
•Matchning av studenter till multidisciplinära innovativa team
•Ett team av studenter som ramar in en hållbar lösning (50 timmar)
•Möjlighet till ytterligare 6 månader kollaboration med ert team av studenter med skräddarsytt stöd för era studenter att tillsammans med er implementera lösningen

Ta chansen att låta studenter från lärosäten i hela VGR rama in en lösning som inkluderar vilket problem man löser, för vem, hur man löser det, vilken eventuell affärsmodell som bör användas och vad som behövs för att genomföra lösningen.

Läs mer om vad som förväntas av studenterna och ert företag här.

Detta är ett förutsättningslöst möte, så ta chansen att besöka oss denna morgon för att ta reda på mer! 

Agenda
08:30 Registrering & frukost. 
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, Projektledare, Sahlgrenska Science Park
09:15 Presentation
10:00 Frågor och diskussion
10:30 Avslut

Vi behöver din anmälan senast tisdagen den 2 maj. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se

catalyser2017.png 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.