Detta event har redan ägt rum!

Mindre smärta för miljoner- från idé till marknadsledare

Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Business Region Göteborg
Plats
Biotech Center
Datum
30 augusti 2017
Tid
08:30 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen på ett frukostseminarium där du får följa med på en innovationsresa från första produktidé till globalt marknadsledarskap.

Staffan Kuuse från ISEA/Triathlon berättar målande om arbetet på Mölnlycke Health Care med att ta fram en teknologiplattform för unika sårförband som idag omsätter miljarder och ger möjlighet till mindre smärta för miljontals patienter.

Under presentationen får vi följa en spännande resa från att först internt skapa och sälja in en banbrytande idé och vidare genom de olika utvecklingsfaserna till industrialisering och kommersialisering. En resa i med- och motgång. Presentationen belyser utmaningar och lärdomar under resans gång och betonar vikten av kundbehovsverifiering, rätt innovationskultur och hur man får kunden att inse sina egentliga behov.

PROGRAM 30/8: 
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Staffan Kuuse, ISEA/Triathlon
10:00 Frågor och diskussion 
10:30 Avslut

Vi behöver din anmälan senast tisdagen den 29 augusti. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se 

catalyserny.jpg
 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.