Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Innovation och upphandling

Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Business Region Göteborg
Plats
Biotech Center
Datum
24 maj 2018
Tid
08:30 - 10:30
Välkommen till frukostseminarium om innovation och upphandling!

Vi kommer berätta mer om inköpen i Västra Götalandsregionen, om hur upphandling går till, vem kan bli leverantör och hur? Nya produkter och nya idéer – vad händer då?

Innovation är en prioriterad fråga inom Västra Götalandsregionen. Upphandling är ett verktyg genom vilket innovation kan uppmuntras och nya lösningar, som är till nytta för verksamhet kan utvecklas. 

Koncerninköp arbetar aktivt och strukturerat för att integrera innovationer och innovativt tänkande i upphandlingarna. Det pågår nära samarbete med övriga avdelningar och enheter inom VGR, t.ex. Regional utveckling och Innovationsplattformen. Västra Götalandsregionen har genom koncerninköp ett kontaktnät som täcker leverantörer, intresseorganisationer, science parks och andra landsting och regioner, med vilka erfarenheter utbyts och projekt drivs för möjliggöra att nya idéer blir innovationer.

Varmt välkommen!
 
Program
08.30 Registrering & fika
09.00 Välkomna! Åsa Lindström, Projektledare, Sahlgrenska Science Park
09.15 Catarina Sjöling, projektledare Koncerninköp, enhet inköpsstrategi och utveckling. Koncernkontoret VGR
10.30 Avslut. Tid för diskussion och frågor för de som vill

Vi behöver din anmälan senast den 23 maj . Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss i förväg tar vi ut en avgift på 500 SEK. 

catalyserny.jpg
 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.