Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hitta rätt i finansieringsdjungeln

Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Business Region Göteborg
Plats
Biotech Center
Datum
16 maj 2017
Tid
08:30 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Oavsett om du står inför expansion, produktutveckling eller annan satsning kan du behöva hjälp med extra kapital. Men vad ska du tänka på när du letar kapital för ditt växande företag?

Under detta seminarium får du svar på det och en hel del andra frågor som du säkert inte visste fanns kring finansiering. Du får veta hur du kan sätta dig i förarsätet på en kapitaliseringsprocess och dessutom utlovas uppfattningar om var det inte är lönt att söka pengar.

AGENDA:
-Vilka källor finns det att få tillgång till?
-Vad kommer de att kräva?
-Hur mycket behöver jag finansiera själv?

Välkommen att starta morgonen med oss! Kanske träffar du en bekant eller tar tillfället i akt att skapa en ny kontakt. Efter mingel och fika tar vi oss in till seminariet och lyssnar till Peter Wendel som har en lång erfarenhet av att hjälpa entreprenörer att kommunicera med finansiärer. Inte sällan är han verksam i relativt tidiga skeden i bolags utveckling då han är speciellt kunnig inom finansiering via riskkapital, affärsänglar, ägarkapital, ALMI och banker.

PROGRAM 16/5: 
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Peter Wendel, konsult Business Region Göteborg
10:00 Frågor och diskussion 
10:30 Avslut

Vi behöver din anmälan senast måndagen den 15 maj. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se 

catalyserny.jpg
 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.