Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sahlgrenska Science Park & Business Region Göteborg
Plats
Biotech Center
Datum
4 oktober 2017
Tid
08:30 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Förmedla ägarviljan och gör hela företaget till medskapare i er framgångsresa

En tydlig ägarvilja är en förutsättning för en effektiv styrelse, ett fungerande strategiarbete och i förlängningen ett framgångsrikt företag. Flera företagsledare och forskare menar att med fokus på hållbarhet ökar lönsamheten, driver innovation och skapar välmående företag. Men vad är hållbarhet? Det och hur man i ägarviljan fångar vad hållbarhet innebär i verksamheten kommer Gunilla beskriva för dig på detta seminarium. 

Gunilla Clancy är Hållbarhetsstrateg på Capture Sustainability, Certifierad Styrelseledamot och Fil.dr i Hållbarhet. Hon har jobbat med hållbarhet i tidig utvecklingsfas i över 17 år på bland annat IKEA of Sweden. Gunilla brinner för att få fler hållbara kunderbjudanden ut på marknaden, att få det att hända. Med sin kompetens och sitt småländska sunda förnuft guidar hon ägare och styrelser att förtydliga vägen så medarbetarna ökar lönsamheten genom mer hållbara affärer.

Mål (efter seminariet ska deltagarna):
-Veta vad ägarviljan innefattar
-Förstå värdet av att förtydliga och förmedla ägarviljan
-Kunna identifiera en framgångsrik Mission
-Ha ökat intresse av att förtydliga och förmedla ägarviljan

Program 4/10: 
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Gunilla Clancy, Hållbarhetsstrateg på Capture Sustainability, 
10:00 Avslut (tid för frågor & diskussion för de som önskar)

Vi behöver din anmälan senast tisdagen den 3 oktober Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se 

catalyserny.jpg
 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.