Invajo - Events tool
Plats
Liljeholmsvägen 8
Datum
23 - 26 juni 2019
Tid
10:00 - 10:00

WAO KIDS CAMP 2019

Anmälan för årskurs 4-6 till WAO Kids Camp 2019. Förbetalning 500 kr.

Efter anmälan så får den först angivna vårdnadshavaren en faktura på mailen. Det kan ta några dagar från anmälan till dess att fakturan kommer. Deltagaren är garanterad en plats på WAO Kids Camp 2019, när fakturan betalas i tid. Sista datum för betalning står på fakturan. Vi har begränsat med platser och det gör att om fakturan inte betalas i tid, så går platsen och förbetalningen förlorade.

Förbetalningen är en del av det totala priset och dras bort på fakturan. Om du ångrar dig och avbokar, så kommer förbetalningen inte att betalas tillbaka.

 

DATUM 
23 juni - 26 juni 2019

PRISER

Sängplats :   1200 kr*

*Inkluderar resa tur/retur, alla aktiviteter & mat under samtliga dagar.

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Sängplats
500.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Södermalmskyrkan använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Södermalmskyrkan. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Södermalmskyrkan samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.