Invajo - Events tool
Plats
Liljeholmsvägen 8
Adress
Datum
26 juni 2019

FÖRANMÄLAN TILL WAO CAMP 2019

Anmäl dig till WAO Camp 2019 genom att förbetala 500 kr.

När du har anmält dig, så får du en faktura på mailen. Det kan ta några dagar från anmälan, till dess att du får fakturan. OBS! Om deltagaren är under 18 år så mailas fakturan till vårdnadshavarens mailadress. Du är garanterad en plats på WAO Camp 2019, när du betalar fakturan i tid. Sista datum för betalning står på fakturan. Vi har begränsat med platser och det gör att om fakturan inte betalas i tid, så förlorar du din plats och förbetalningen.

Förbetalningen är en del av det totala priset och dras bort på fakturan. Om du ångrar dig och avbokar, så kommer förbetalningen inte att betalas tillbaka.

 

OBS! Anmäl bara en deltagare per bokning.

 

DATUM 

26 Juni - 1 Juli 2019

PRISER

Sovsal :           2 300 kr*

Sängplats :    2 600 kr*

*Inkluderar resa tur/retur, alla aktiviteter & mat under samtliga dagar.

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Södermalmskyrkan använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Södermalmskyrkan. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Södermalmskyrkan samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.