Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Vart är Rotary på väg?

Arrangör
Rotary distrikt 2350 Yrkestjänsten
Plats
Welcome Hotel
Datum
22 februari 2016
Tid
17:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Det handlar om Rotary som yrkesnätverk nu och framåt!

Samhället och våra yrkesroller förändras - hur möter Rotary utmaningen? Hur blir vi attraktiva och relevanta och utvecklar Rotarys erbjudande till nya medlemmar?
Välkommen till ett spännande seminarium i Yrkestjänstens regi - kick off för Rotary som yrkesnätverk!

Ett antal intressanta inspiratörer kommer att delta: Stefan Fölster, VD Reforminstitutet, Günther Mårder, VD Företagarna och Johan Ingerö, tankesmedjan Timbro. Alla delar med sig av sina insikter och erfarenheter av samhällsutvecklingen - arbetsmarknad, digitalisering, innovation, entreprenörskap och ideell verksamhet – i stark förändring! Och vi får möjlighet att lufta tankar, grupparbeta och skapa nya idéer till hur Rotary ska bli attraktivare för tidspressade yrkesverksamma och aktiva seniorer i takt med en omvärld som snabbt förändras.

 

Vi speglar aktuella samhällsförändringar i Sverige som påverkar våra framtida yrkesroller och Rotary som ideell samhällsengagerad organisation. Seminariet innehåller praktiska exempel på hur vi kan utveckla Rotary till ett yrkesnätverk som är relevant och ger personligt värde till våra medlemmar och samhället i dag och framöver! Titta under rubrikerna Inspiratörer och Program så får ni mer information om innehållet i seminariet.
 

Mer inspiration: Adiam Tedros och Anders Nilsson, eldsjälar från en ny klubb i Rinkeby som lyfter fram yrkesnätverkande från start! Möt Erik Fjellborg, framgångsrik IT-entreprenör med start i Ung Företagsamhet! Och lär om klubbar som har ledarskapsprogram för medlemmar, Rotaract och ”Rotary prospects”.

 

Seminariet är till för er i klubbarna: Engagerade medlemmar, ansvariga för Yrkestjänst och presidenter, styrelsemedlemmar!

 

Seminariet är också till för er som är nyfikna på Rotary som yrkesnätverk, ni som vill utvidga ert nätverk tillsammans med kompetenta samhällsengagerade Rotarymedlemmar!

 

Seminariet är starten på en långsiktig utvecklingsprocess av Yrkestjänsten där vi delar erfarenheter och ”best practise” i ett gemensamt Rotary Yrkesnätverk på LinkedIn.

 

Bjud in klubbkamrater coh andra i ditt nätverk, med delade erfarenheter är det lättare att jobba med utveckling i klubbarna när ni kommer hem!

 

Seminariepris inklusive vatten, kaffe och en matig smörgås: 213:- för enskild bokning, vid flera samtidiga bokningar får ni 25% rabatt!


Boka nu, antalet platser är begränsat.
 
Vi ses på på Stallet, Welcome i Barkarby på "Vart är i Rotary på väg" den 22 februari mellan 17 och 21!
 
Välkommen!


Yrkestjänstgruppen i Rotary distrikt 2350

 

Björn Klemming, Rotary Järfälla-Kvarnen, bklemming@gmail.com , sammankallande
Klubben som Yrkesnätverk - Rotary Mentor -  Våra affärsnätverk för hållbara affärer – Hållbarhet & CSR
Günther Hiltmann, Rotary Kungsholmen, gunther.hiltmann@ghmm.se, Klubben som Yrkesnätverk - Rotary Mentor
Cristina Eriksson, Rotary Lidingö, cristina.erikson@lidingo.se, Klubben som Yrkesnätverk
Lisbeth Ekström, Rotary Täby-Jarlabanke, ekstrom.lisbeth@telia.com, Ledarskapsutveckling

 

mingel1.png


 

Rotary distrikt 2350 använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Rotary distrikt 2350. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Rotary distrikt 2350 samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.