Invajo - Events tool Skapa event gratis

Föreläsning med Carl Heath den 30 oktober 2019

Arrangör
RISE Interactive
Plats
Luleå
Datum
30 oktober 2019
Tid
09:00

Föreläsning Carl Heath

Vår kollega Carl Heath kommer till Luleå för att hålla en föreläsning inom ramen för skola och digitalisering. Vi bjuder nu in företag, personer som jobbar inom skolan och alla andra som är intresserade av innovation till en riktigt spännande förmiddag.

NÄR? Onsdagen den 30 oktober (förmiddag, program och exakta tider meddelas senare)
PLATS? Luleå (lokal meddelas senare)

Carl Heath kommer till oss för att berätta och ge exempel på hur RISE jobbar med innovation kopplat till skolans utmaningar och digitaliseringen av samhället. Förutom en inspirerande föreläsning kommer vi att bjuda på mingel och visa flera konkreta exempel på hur vi samarbetar med företag för att utveckla innovativa lösningar för skola och utbildning.

Inom skolvärlden är Carl Heath ett välkänt namn och en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör. Han är utbildningsdirektör hos RISE, Research Institutes of Sweden, och dessutom av regeringen utsedd till särskild utredare för att leda en nationell satsning på medie- och informationskunnighet.
Carl är verksam i gränslandet mellan digitalisering, samhällsfrågor, lärande och interaktionsdesign. I över ett decennium har han arbetat med frågor kopplade till digitaliseringen av samhället, ofta med fokus på utbildningsområdet. Han finns också i Facebookgruppen Digital Samhällskunskap, samt i poddar som Spaningen, Digitalsamtal och Uppkopplad i P1.

Detaljerad information kommer längre fram men du kan redan nu anmäla dig till detta inspirerande tillfälle. 

Eventet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

OBSERVERA att du genast måste bekräfta din bokning via en länk i ett mail som du får vid anmälan. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Föreläsning Carl Heath 30/10
18 okt 2019 (23:59)
0
RISE Interactive Piteå använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av RISE Interactive Piteå. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, RISE Interactive Piteå samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.