Invajo - Events tool Skapa event gratis

MAS-konferens 2018

Centrala Stockholm
TBD, Stockholm
Visa på karta
15 februari 2018
11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Renault Nordic AB
Boka/OSA
Plats
Centrala Stockholm
Datum
15 februari 2018
Tid
11:00

MAS-konferens 2018

Hej kära vänner,

 

Nu är det äntligen dags för den årliga MAS-konferensen och vi bjuder därför in er till en spännande dag i Stockholm. Konferensen kommer att huseras i centrala Stockholm dagen innan VD konferensen. Plats är fortfarande inte spikad men vi återkommer med exakt adress. Vi kommer att gå igenom central samt ÅF strategi för Renault och Dacia. Detta följs av middag, underhållning och givetvis MAS-Awards 2018.

 

Viktiga hålltider för dagen:

 - Start: 15/2 kl. 11.00 centrala Stockholm, vi återkommer med plats

 - Till: 15/2 kl. 17.00 därefter incheckning

 - Middag: från kl. 19.00 och framåt...

 

Mer info och agenda kommer, dock är det viktigt att ni planerar in denna dag i er kalender redan nu! Då en majoritet av er redan har bokat in er för VD-konferensen den 16:e februari så rekommenderar vi att ni bokar boende på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm även för MAS-konferensen. Ni bokar med fördel en extra natt till samma pris som för VD-konferensen på hotellet genom att maila namn och att man önskar bo från torsdag så fixar hotellet det. konferens.marinatower@elite.se

 

Ser fram emot att träffa er alla i Februari!

 

Väl mött,

Katarina, Annelie och Carl

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
MAS-konferens
21 jan 2018 (23:59)
0
Renault Nordic använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Renault Nordic. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Renault Nordic samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.