Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

London och Harry Potter - följ med oss!

Arrangör
Relasian Travel & Event AB
Plats
London
Datum
6 - 9 augusti 2018
Tid
00:00 - 00:00

Barnbarnslyx i London den 6-9 augusti 2018!

Ta med ett eller flera barnbarn och upptäck London och Harry Potters värld. Den 6-9 augusti är en av våra succéresor till London tillbaka. Följ med då!

Den engelska världsmetropolen London är hetare än någonsin och har något att erbjuda för alla åldrar! Tillsammans med Peter Wik kommer både barn och vuxna att upptäcka staden på ett alldeles speciellt sätt. Vi kommer att gå på Madame Tussauds vaxkabinett, åka röd dubbeldäckare, tunnelbana, äta fish & chips och gå på museum! En av höjdpunkterna blir ett besök i Harry Potters studio där vi får se miljöerna från filmerna och kanske få reda på några filmtrix! Vi kommer också att gå på den fantastiskt fina musikalen Lejonkungen! Kort sagt blir det innehållsrika dagar med nya vänner och härliga minnen! 

Med oss som guide på hela resan är fantastiska Peter Wik som tillsammans med en representant från M-magasin tar hand om oss.

PRIS:
Pris för prenumeranter: 14 495 kronor.
Pris icke prenumeranter: 14 995 kronor.
Alla barn t o m 15 år 11 995 kronor.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

KONTAKT vid frågor eller funderingar:
Vänligen kontakta Elisabeth Karlsson på Relasian Travel & Event AB på telefon 0720-44 15 53.

Tekniska arrangör är Relasian Travel & Event AB.

 

default
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.